PRESSERUNDEN UKE 50

kennet svendsen frpFrp i Nord-Norge vil åpne Nordland VI, VII og Troms II
Som følge av den store asylregningen må Norge nå åpne de omdiskuterte oljefeltene i Lofoten, Vesterålen og Senja, mener Fremskrittspartiet i de tre nordligste fylkene. Vi krever at partiets stortingsgruppe jobber for åpning av oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja, sier talsperson Kenneth Svendsen.

 

 Goliat rekker kanskje ikke nyttår heller
Rundt 200 arbeidere jobber dag og natt på Goliat i Barentshavet for å bli ferdige. Men Eni Norge kan ikke love olje fra Goliat i Barentshavet før nyttår.

Vil beholde tetposisjon i nord
Oljeselskapet Statoil ønsker å beholde en ledende posisjon i Barentshavet, og søker aggressivt i 23. konsesjonsrunde etter nye områder, for å sikre fremtidig aktivitet. Første letebrønn kan komme så tidlig som i 2017.

Sprer usannhet om norsk olje- og gassproduksjon
■ Vi registrerer at Styremedlem i Folkeaksjonen oljefritt lofoten Vesterålen og Senja, Odd Arne Sandberg, kommer med påstander som ikke kan stå ubesvart.

Statoil tror det gjemmer seg store volumer olje i Barentshavet.
Etter å ha undersøkt de geologiske forholdene grundig, med det som finnes av tilgjengelig teknologi innen seismikk og elektromagnetiske undersøkelser, mener Statoil Barentshavet Sør-øst har stort potensial.

Hvordan få lagret problemgassen CO2?
CO2 står fram som vår tids syndebukk. Hvordan skal vi få puttet den ned i jorda eller under havbunnen så vi blir kvitt den for godt?

Blir truffet når vi allerede ligger nede
En oljepris som forblir på 40 dollar fatet vil ramme norsk økonomi hardt, mener økonomer. Det vil føre til en betydelig økning i arbeidsledigheten og kronekursen vil falle mer. I tillegg er boligmarkedet er utsatt.

 

_________________________________________________________________________________________________

 

Øyenveien 10, 8445 Melbu

adresse

Kontakt Detaljer

908 48 582
Øyenveien 10

8445 Melbu

Samarbeidspartnere

Petro Arctic  

Kontakt Oss

Besøksadresse:
Øyenveien 10
8445 Melbu

Postadresse:
Øyenveien 10
8445 Melbu

908 48 582