PRESSERUNDEN UKE 22

Om femten år er oljenæringen den viktigste næringen i Norge

Mímir KristjánssonJeg er villig til å vedde en håndfletta bastkurv med økologisk øl på at om femten er oljenæringen den viktigste næringen i Norge, sa forfatter og nyhetssjef i Klassekampen Mímir Kristjánsson i sin presentasjon til deltakerne på Statoil Future Energy Forum 2017 i Stavanger

Se innlegget 


Se presentasjonene til: 
Olje- og energiminister Terje Sørviknes 
Ordfører i Stavanger, Christine Sagen Helgø  
Statoils konsernsjef Eldar Sætre 

Nordnorske oljevernressurser kartlegges

Andreas Wulff EniFor første gang skal nordnorske ressurser for oljevernberedskap kartlegges. Oljeselskapet Eni er oppdragsgiver, og forskningsstiftelsen NORUT står for kartleggingen av beredskapsnæringen.
– Vi har sett en utvikling og styrking av beredskapsnæringen i Nord-Norge, men det er gjort få studier og helhetlige analyser av denne næringen, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Wulff i ENI Norge.les mer

Statsministeren som kan komme til å ofre torsken på oljens alter

Silje Solstad

Kompromisset fra landsmøtet tyder på at Arbeiderpartiet er mer enn villige til å bli det partiet som åpner Nordland VI, om de får regjeringsmakt til høsten, sier redaktør i Nordlys Silje Charlotte Solstad på kommentatorplass. Med kompromisset framstår Ap som litt forvirret og usikker på hvilket standpunkt de tar.

les mer


Satser milliarder på olje

Magne LærøOlje- og gassnæringen har ikke tenkt å ta kvelden. Investorer hiver innpå nye milliarder fordi det er store gevinster å hente ut i en tid hvor politikerne helst snakker om olje og gass som problem, skriver redaktør Magne Lerø i Dagens Perspektiv.

les mer

 

 

 

________________________________________________________________________________________

Øyenveien 10, 8445 Melbu

adresse

Kontakt Detaljer

908 48 582
Øyenveien 10

8445 Melbu

Samarbeidspartnere

Petro Arctic  

Kontakt Oss

Besøksadresse:
Øyenveien 10
8445 Melbu

Postadresse:
Øyenveien 10
8445 Melbu

908 48 582