PRESSERUNDEN UKE 28

– Glad vi «peiser på»
Kjell børge 2– Dagen i dag gir fremtidshåp i Nordland og står også som en smakebit på hva petroleumsaktiviteten kan bety for mitt hjemsted Vesterålen og min nabo Lofoten.
 – Jeg er glad for at vi har en minister og en ny statssekretær som «peiser på». Det er akkurat slik vi kan bygge lokalsamfunn her i nord gjennom attraktive og lønnsomme arbeidsplasser, sa førstekandidat for Frp i Nordland til høstens stortingsvalg Kjell Freiberg i forbindelse med at Aker Solutions og Subsea 7 får store kontrakter når Statoil nå har tatt investeringsbeslutningen for Snefrid Nord. Feltet blir en satellitt til den kommende gassgiganten Aasta Hansteen.les mer


Årsmøte i Lofoten og Vesterålen Petro

Årsmøte2017
Den 29. juni avviklet LoVe Petro sitt årsmøte i Kulturfabrikken i Sortland. Styreleder Guri Ingebrigtsen ledet årsmøtet med 21 stemmeberettigede medlemsbedrifter til stede.
På fagdelen i årsmøtet fikk 34 tilhørere høre førstekandidat for Frp i Nordland til høstens stortingsvalg Kjell Børge Freiberg og prosjektleder Nordområdeprosjektet i Statoil Ørjan Birkeland snakke om konsekvensutredning av havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja og det er et faktum at  petroleumsnæringen er på full fart nordover. Begge foredsragsholderne la vekt på at økende petroleumsaktivitet vil gi grunnlag for fortsatt stor verdiskaping, ringvirkninger og høy aktivitet i mange år framover.
Ellers behandlet årsmøtet vanlige årsmøtesaker, årsberetning, regnskap og valg. Guri Ingebrigtsen, Stamsund ble gjenvalgt som leder og Oddbjørn Toften, Sortland som nestleder. Guri Ingebrigtsen, Stamsund og Oddbjørn Toften, Sortland ble gjenvalgt til styret for en periode på 2 år, Beate Bø Nilsen, Sortland og Erling Rokkan, Svolvær ble innvalgt som varamedlem med funksjonstid frem til neste årsmøte. Neste års valgkomite består av leder Barry Larsen, Melbu, Arnt Winther fra Svolvær, og Gunnar Hegstad, Sortland

Øyenveien 10, 8445 Melbu

adresse

Kontakt Detaljer

908 48 582
Øyenveien 10

8445 Melbu

Samarbeidspartnere

Petro Arctic  

Kontakt Oss

Besøksadresse:
Øyenveien 10
8445 Melbu

Postadresse:
Øyenveien 10
8445 Melbu

908 48 582