Presserunden uke 39

Carl I. Hagen advarer sine egne mot å slippe Venstre inn i regjering
Karl I Hagen
Hagen mener Regjeringen ikke har noe å vinne på å få med Venstre, så lenge KrF står utenfor. Han ser for seg flere saker der Frp lettere vil få gjennomslag om Regjeringen står uten avtale med KrF og Venstre. En mindretallsregjering kan også skaffe seg flertall med Ap og Sp. Den kan søke samarbeid med Ap om oljesaker og konsekvensutredning av oljeaktivitet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja, sier han.


Nei til oljeaktivitet i matfatet
Nå er det SLUTT! Slutt med å sitte ved kjøkkenbordet å la sin vrede gå ut over ektefellen. Nå må vi få det fastslått en gang for alle: Det skal ikke bli noen oljeaktivitet i Lofoten/Vesterålen, sier Astrid B. Dolmen, Direktør Hjemmet mitt AS.De som" styrer og steller" i dette landet har ingen rett til å sette den dyrebare matressursen i fare for framtida. Så legg bort saken, legg ned Lofoten og Vesterålen PETRO, og si for Guds skyld hold opp Ørjan Robertsen!

Fiskerne ber partiene stå fast i oljesaka
jAN fREDRIKSENÅrsmøtet i Nordland fylkes fiskarlag står minst like hardt imot oljeaktivitet som tidligere i disse områdene og mener hensynet til fiskeriaktiviteten og havmiljøet tilsier at det ikke er mulig å få til sameksistens mellom fiskeri og petroleumsvirksomhet her.
Nordland fylkes fiskarlag ved nyvalgt leder Jan Fredriksen ber Ap og Høyre slutte å dekke seg bak «falskt behov» for mer kunnskap.

 

====================================================================================

Øyenveien 10, 8445 Melbu

adresse

Kontakt Detaljer

908 48 582
Øyenveien 10

8445 Melbu

Samarbeidspartnere

Petro Arctic  

Kontakt Oss

Besøksadresse:
Øyenveien 10
8445 Melbu

Postadresse:
Øyenveien 10
8445 Melbu

908 48 582