PRESSERUNDEN UKE 40

Ikke gi etter Erna!
Audun Ingvartsen 2- Det har lenge vært et klart flertall på Stortinget som ønsker konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja. Nå er det på tide med lederskap Erna. Ikke la partier med 4 % oppslutning diktere hva som skal være politikken for Norges viktigste næring. Det har ikke Norge råd til. Nå er det på tide å gjennomføre. Du kan ikke gi etter for presset fra Venstre en gang til Erna, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen i denne kronikken
Søviknes åpen for oljeforhandlinger med Ap

Terje SøviknesAp-landsmøtet vedtok i vår å gi grønt løs for en konsekvensutredning av områdene sør for Lofoten. Ap-leder Jonas Gahr Støre har imidlertid sagt til NTB at forslaget må komme fra regjeringen.Olje- og energiminister Terje Søviknes (Frp) åpner for forhandlinger med Ap om en konsekvensutredning av oljeboring i Lofoten, om Venstre går i opposisjon.  
Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi krever at Ap-ledelsen følger opp landsmøtevedtaket.

Venstre vil ha igjen for bestevennstrategien

Trine EilertsenAkkurat nå er det ikke mange som tror at Venstre vil bli parti nummer tre i en Solberg-ledet mindretallsregjering, skriver Trine Eilertsen politisk redaktør i Aftenposten. Men regjeringslysten finnes der. Den motiveres av at erfaringen med samarbeidsavtale var sånn passe, til tross for stort politisk gjnnomslag. Tenk hvis Erna Solberg tilbyr Venstre hele æren for å skjerme Lofoten og Vesterålen for oljeleting. 

 ===================================================================================

Øyenveien 10, 8445 Melbu

adresse

Kontakt Detaljer

908 48 582
Øyenveien 10

8445 Melbu

Samarbeidspartnere

Petro Arctic  

Kontakt Oss

Besøksadresse:
Øyenveien 10
8445 Melbu

Postadresse:
Øyenveien 10
8445 Melbu

908 48 582