Presserunden uke 46

Hun blir direktør for oljevern- og miljøsenteret
Ann Helen Erntsen– Oljevern- og miljøsenteret i Lofoten/Vesterålen skal bli et ledende nasjonalt kompetansemiljø innenfor arbeidet med oljevern og marin plastforsøpling. Med Ann-Helen Ernstsen som direktør får senteret en leder som har svært gode forutsetninger for å utvikle og lede senteret i ønsket retning, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen i ei pressemelding.
Petroleumstilsynet skal kontrollsjekke Goliat-plattformen

Eileen BrundtlandGoliat-plattformen får ikke starte før norske myndigheter har fløyet ut og sjekket at alt er i orden. Også Statoil må svare for sin rolle i problemprosjektet.
 – Vi gjør dette for å ansvarliggjøre Statoil som rettighetshaver i Goliat-lisensen. En slik framgangsmåte er et uvanlig skritt å ta på grunn av en uvanlig situasjon, sier pressetalskvinne Eileen Brundtland i Ptil til Teknisk Ukeblad.


Skandaleplattformen Goliat svekker tilliten til oljeindustrien

Odd SandbergOdd SandbergI debatten om petroleumsvirksomhet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja, hører man stadig argumentet fra oljelobbyen om at sikkerhetsnivået på nye og moderne produksjonsanlegg er så god at faren for oljeutslipp ikke er interessant å diskutere.

Hva ville skjedd med omdømmet til fiskeriene, fiskeindustrien og reiselivet om vi hadde hatt en plattform som opererte med stor eksplosjonsfare på de rike fiskefeltene våre, spør Odd Arne Sandberg, leder Folkeaksjonen Oljefritt Lofoten Vesterålen og Senja

Øyenveien 10, 8445 Melbu

adresse

Kontakt Detaljer

908 48 582
Øyenveien 10

8445 Melbu

Samarbeidspartnere

Petro Arctic  

Kontakt Oss

Besøksadresse:
Øyenveien 10
8445 Melbu

Postadresse:
Øyenveien 10
8445 Melbu

908 48 582